Зінкевич стала прототипом для ляльки Барбі, але не отримала свого екземпляру

Нардепка підписала згоду на використання свого образу на три роки
Ексклюзив
Зінкевич стала прототипом для ляльки Барбі, але не отримала свого екземпляру
24 Червня 2021, 09:33
читать на русском

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич розповіла про те, як стала прототипом для ляльки Барбі на візочку.

В ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA депутатка повідомила, що свій екземпляр ляльки поки не отримала, але додала, що було б приємно подарувати таку Барбі своїй доньці.

Багато людей хотіли цю ляльку, сотні тільки мені писали з питаннями, коли буде в продажу. Зараз цей екземпляр є виставковим, він їздитиме Україною, а потім вже потім буде визначатися його доля, можливо й буде якесь виробництво, - сказала Зінкевич.

Вона повідомила, що підписала згоду на використання свого образу на три роки.

Загалом я за популяризацію усього нового, в нашому дитинстві потрібно було рівнятися на якийсь недосяжний ідеал жінки, у тому числі сама ж лялька Барбі. Коли мені запропонували таку ініціативу, я погодилася, але лише за умови, що лялька буде як і я мати інвалідність. У нас в Україні ляльок з інвалідністю надзвичайно мало і діти не привчені до різноманіття, через що у дітей з інвалідністю виникає дуже багато питань, їх ізолюють від суспільства, не хочуть приймати їх у класах тощо, - каже депутатка.

Нагадаємо, у квітні народна депутатка України від "Євросолідарності" та командир добровольчого медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі.

Читайте також

1