ЗСУ взяли під контроль кілька об'єктів транспортної інфраструктури на Херсонщині

У цей час російські окупанти намагаються залатати Антонівський та міст біля Каховської ГЕС
ЗСУ взяли під контроль кілька об'єктів транспортної інфраструктури на Херсонщині
Херсонська область / Фото: Суспільне
25 Липня 2022, 12:54
читать на русском

Збройні сили України впродовж минулої доби взяли під контроль кілька об’єктів транспортної інфраструктури в Херсонській області та не дали ворогу просунутися у низці населених пунктів.

Про це свідчить інформація керівництва обласної військової адміністрації щодо оперативної ситуації станом на ранок 25 липня.

Там також розповіли, що українські захисники в неділю не дали ворогові просунутися у селах Калинівської громади (Сухий Ставок, Андріївка) та Великоолександрівської громади (Давидів Брід, Білогірка, Брускинське).

Стабільно важка ситуація в інших селах Бериславського та Каховського районів, тривають бойові дії. Незважаючи на великий тиск, погрози та збільшення блокпостів, жителі області всі п'ять місяців війни демонструють свою патріотичну позицію, - йдеться у повідомленні.

Крім цього, на Херсонщині окупаційна влада заявляє про плани заборонити обіг гривні в області. В обласному центрі регіону окупанти та колаборанти "полюють" на херсонців, які поширюють містом патріотичні листівки та малюють проукраїнські графіті.

Також російські окупанти намагаються залатати Антонівський та міст біля Каховської ГЕС, що були пошкоджені точними ударами ЗСУ. Ремонтувати мости спеціалісти дорожньої сфери відмовилися, тому окупанти примусили це робити звичайних працівників КП.

Нагадаємо, що 19 липня українські військові вдруге за два дні вдарили по Антонівському мосту у Херсоні, і тепер окупанти хочуть його закрити.

23 липня ЗСУ "з хірургічною точністю" потрапили в Дар'ївський міст через Інгулець в Херсонській області.

Читайте також