Не в моїх правилах оббивати пороги кабінетів – Кличко відповів на закиди Зеленського

Кличко стверджує, що останні пів року не зустрічався із Зеленським
Головне
Не в моїх правилах оббивати пороги кабінетів – Кличко відповів на закиди Зеленського
Віталій Кличко (фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko)
20 Травня 2021, 17:51
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував звинувачення президента Володимира Зеленського у неправильній поведінці, неефективному управлінні містом і крадіжках бюджетних коштів.

Про це Кличко написав у своєму телеграм-каналі.

Мер столиці (досьє Віталія Кличка) зокрема сказав, що завжди дотримується правил етикету і заощаджує власний час та час інших людей.

 Я - людина вихована. Я не ходжу когось очікувати. Може, мене з кимось переплутали? Бо мені є чим займатись. Перед тим, як прийти, навіть до друзів, я завжди зателефоную і спитаю, коли їм зручно зустрітися. Тим більше не в моїх правилах ходити оббивати пороги кабінетів, - розповів Кличко.

Він також сказав, що як мер столиці і голова Асоціації міст України телефонував у приймальню і писав президенту задля зустрічі з робочих питань щодо газу, тарифів, нагальних проблем столиці й питань місцевого самоврядування - всіх членів АМУ.

Зустріч за останніх пів року так і не відбулася. А коли немає комунікації, - це хіба про ефективну роботу і співпрацю? – запитав Кличко.

Також мера столиці здивували звинувачення, мовляв, "не треба красти із бюджету".

Я вже коментував ці зрежисовані обшуки і масові облави, що відбуваються останнім часом. Це – маніпуляції і дискредитація міської влади! Коли шукають документи, які ми самі передавали правоохоронцям, - про фінансові порушення, які виявили ми самі. Документи за кілька років. То що до цього робили з ними правоохоронці? – наголосив Кличко.

Читайте також


Контекст. Президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) заявив, що міський голова Києва Віталій Кличко "неправильно публічно себе поводить".

Глава держави наголосив, що з повагою ставиться до Віталія Кличка як до чемпіона та Київського міського голови, якого обрали кияни. Водночас обшуки, які правоохоронці провели у деяких представників оточення мера Києва, пов’язані з розкраданням міського бюджету.

1