Ще 15 тисяч книг: розпочато друк нового накладу "Справи Василя Стуса" Кіпіані

Майже 20 000 книг уже продано
Ще 15 тисяч книг: розпочато друк нового накладу "Справи Василя Стуса" Кіпіані
Друк нового накладу книги “Справа Василя Стуса”. Фото: Катерина Аврамчук / Facebook
22 Жовтня 2020, 13:25
читать на русском

Видавництво "Vivat" друкує новий наклад книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса".

Про це повідомили у соцмережі Facebook маркетингова директорка ТОВ "Vivat" Катерина Аврамчук та автор книги Вахтанг Кіпіані.

За словами Кіпіані, то сьогодні, 22 жовтня, уже іде друк чергових 15 тисяч книг на додачу до 19 900 уже проданих.

А тепер в студію жарт про те, що вічно можна дивитись на три речі. Про вогонь і воду ви знаєте, а третє — це друк книжки "Справа Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані, видавництва Vivat, - написала Аврамчук.

Читайте також

Нагадаємо, що у понеділок, 19 жовтня, Дарницький районний суд м. Києва заборонив розповсюджувати книгу Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса" без дозволу народного депутата, лідера партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука (Віктор Медведчук - досьє).

Автор книги повідомляв, що рішення про заборону згадувати Медведчука в книзі ухвалила суддя з Донецька.  Вона відома тим, що в 2017 році її хотіли звільнити за зв'язки з так званою "ДНР".

Через декілька годин після оголошення рішення Дарницького суду, книгу Кіпіані "Справа Василя Стуса" розкупили на всіх сайтах з продажу книг.

В українському сегменті Facebook відомі журналісти, блогери, політики та активісти різко критикують рішення суду. Вони вважають, що такий вирок - це сором для України.

Докладно про це у матеріалі Парламент.UA - Медведчук проти пам’яті Стуса: реакція соцмереж на заборону книги Кіпіані.

1