Ані логіки, ані стратегії: Гудименко розкритикував законопроєкт про нацспротив

Він вважає, що назва законопроєкту не відповідає дійсності
Ексклюзив
Ані логіки, ані стратегії: Гудименко розкритикував законопроєкт про нацспротив
Юрій Гудименко під час акції біля Офісу президента (фото: пресслужба ДемСокири)

Співзасновник "ДемСокири" Юрій Гудименко вважає, що назва законопроєкту №5557 "Про основи національного спротиву" не відповідає суті. В документі немає "ані логіки, ані стратегії, ані того, що буде працювати".

Про це він розповів у ексклюзивному інтерв`ю Парламент. UA.

Будувати весь цей спротив повинен Міністр оборони Андрій Таран, який повністю вбиває все переозброєння української армії, всі закупівлі. Зараз на фронті немає 120мм мін - це повинен забезпечувати начальник Генштабу Руслан Хомчак, який перебуває в дикому конфлікті з Тараном. А ще цей спротив повинен будувати профільний віцепрем'єр Олег Уруський, який широкому загалу запам’ятався не стільки відсутніми успіхами озброєння української армії, скільки тим, що він сфотографувався з Рамзаном Кадировим. Чи уявляємо ми собі це? Хотілося б. Але я не уявляю, бо всі достойні люди, які згідно з законодавством України мають зараз пряме відношення до армії, не демонструють бажання робити для армії нічого. Вони будуть робити якийсь рух опору? Краще не робіть нічого, - сказав він.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський вніс на розгляд парламенту законопроєкти, якими пропонує збільшити чисельність Збройних сил України на 11 тисяч військовослужбовців для Сил територіальної оборони.

Читайте також

1