Будівлю Ради посилено охоронятимуть 1 грудня: яка причина

Поліція заблокує входи, виходи та під'їзди до будівлі
Будівлю Ради посилено охоронятимуть 1 грудня: яка причина
Верховна Рада (фото: пресслужба парламенту)
30 Листопада 2021, 17:12
читать на русском

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував посилення заходів безпеки біля будівлі Верховної Ради 1 грудня. Завтра президент України Володимир Зеленський виступить перед депутатами Верховної Ради зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище країни.

Як розповів Арахамія під час брифінгу, поліція заблокує входи і під'їзди до Верховної Ради. Депутатам і журналістам правоохоронці зроблять коридор, щоб вони могли потрапити в будівлю парламенту.

Будуть заблоковані входи, виходи, під'їзди (в Раду - ред.). Я думаю, що поліція зробить коридор, як вона робить під час масових мітингів, щоб народні депутати та акредитовані журналісти могли заходити в зал, - сказав він.

За словами нардепа, Управління державної охорони попередило про можливість блокування Ради мітингувальниками. Тому наразі підняли питання про те, як забезпечити прохід до парламенту дипломатам, які запрошені на засідання.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час пресмарафону розповів про отримання ним інформації, що в Україні на 1-2 грудня готується державний переворот. Правоохоронці СБУ відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Своєю чергою президент США Джо Байден висловив занепокоєння через заяву Володимира Зеленського про можливість державного перевороту в Україні.

Читайте також наш матеріалДержпереворот, зізнання щодо "вагнергейту" та сварки з журналістами: головне з пресмарафону Зеленського

Читайте також