У регіонах людей збирають за тисячу гривень для мітингів біля Верховної Ради - Корнієнко

Щодня до будівлі парламенту приходить близько 5-6 мітингарів
У регіонах людей збирають за тисячу гривень для мітингів біля Верховної Ради - Корнієнко
Мітинг проти вакцинації Фото: Ельдар Сарахман, УП
30 Листопада 2021, 13:26
читать на русском

Перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що у правоохоронних органів нібито є інформація щодо проплачених мітингів біля будівлі парламенту у Києві. За його словами, людям у регіонах роздають по тисячу гривень за участь у протесті.

Про це Корнієнко сказав, коментуючи заяву президента Володимира Зеленського про підготовку державного перевороту в Україні у грудні цього року, пише LB.ua.

Коли людей збирають в регіонах за тисячу гривень в день, це на переворот менше схоже. Якщо вже люди не хочуть брати участь в перевороті безкоштовно, це питання до перевертачів ... Зараз погана погода. Можливо треба і тисячу давати, щоб люди спромоглися, - зазначив "слуга".

За його словами, до слів Зеленського про підготовку держперевороту необхідно ставитись серйозно.

Якщо дійсно якісь заходи зберуться, Служба безпеки має давати відповідь. Ми зі свого боку так "тролимо" опозиціонерів, які збираються і часто не можуть дати відповідь, з якого приводу. Щодня до Верховної Ради приходить близько 5-6 мітингів. Сьогодні - черговий мітинг ФОПів. Можливо, вони сьогодні щось видудять сьогодні, але не впевнений, - сказав Корнієнко.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час пресмарафону розповів про отримання ним інформації, що в Україні на 1-2 грудня готується державний переворот. Правоохоронці СБУ відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Своєю чергою президент США Джо Байден висловив занепокоєння через заяву Володимира Зеленського про можливість державного перевороту в Україні.

Читайте також наш матеріалДержпереворот, зізнання щодо "вагнергейту" та сварки з журналістами: головне з пресмарафону Зеленського

Читайте також