Буймістер каже, що постійно доводиться виправдовуватися за "ляпи" Данілова

Данілов не розуміє, до чого призводять його гучні заяви
Буймістер каже, що постійно доводиться виправдовуватися за "ляпи" Данілова
Олексій Данілов Фото: РНБО
11 Листопада 2021, 10:56
читать на русском

Народна депутатка Людмила Буймістер заявила, що секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов не розуміє, до чого може призвести його пропозиція депутатам Німеччини "взяти до додому по п'ять біженців".

Про це повідомила нардепка Людмила Буймістер, передає "Україна 24".

А я знаю, тому що коли минулого разу пан Данілов зі своїми заявами казав про корупцію в Німеччині та Франції, на наступний день до мене приїжджала делегація французьких парламентарів, які розпочинали перемовини не з того, як нам поглиблювати економічну співпрацю, налагоджувати нові сфери для співробітництва, у військово-промисловому комплексі, туризмі тощо, а з того, що мені особисто доводилося виправдовуватися перед колегами, що це просто особиста думка, - сказала Людмила Буймістер.

За її словами, вона переконувала колег в тому, що це не позиція держави, а просто особиста думка Олексія Данілова.

Нагадаємо, за останні кілька місяців прикордонники відзначають посилення міграційного тиску на польсько-білоруську ділянку державного кордону. Від 1 серпня цього року прикордонники вже зафіксували понад 30 тисяч спроб нелегального перетину польсько-білоруського кордону. 8 листопада ситуація на кордоні загострилася, коли до території Польщі підійшли кілька сотень мігрантів з дітьми та почали штурмувати огородження з колючим дротом.

В МВС України заявили, що наразі спостерігається збільшення потоків мігрантів на прикордонних регіонах України та вважають, що цим самим сусідні країни намагаються влаштувати міграційну кризу в нашій країні.

Читайте також