Добкін вирішив зайняти пост померлого Кернеса

Вибори мера Харкова мають відбутися навесні
Добкін вирішив зайняти пост померлого Кернеса
Михайло Добкін Фото: facebook.com/MixailDobkin
2 Січня 2021, 11:12
читать на русском

Ексголова Харківської обладміністрації, ексмер Харкова Михайло Добкін заявив про намір балотуватися на позачергових виборах міського голови міста.

У своєму Telegram-каналі Добкін повідомив, що "всупереч всім спекуляціям" Харківська міськрада в установленому законом порядку подала звернення до Верховної Ради з приводу призначення нових виборів мера через смерть Геннадія Кернеса (досьє Геннадія Кернеса).

Читайте також

Так що відтягнути вибори на максимальний термін не вийде (нецензурна лайка. - ред.)... Доведеться проводити їх вже в березні. І так, Добкін йде в мери, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міський голова Харкова Геннадій Кернес помер внаслідок коронавірусної хвороби COVID-19 у німецькій клініці. Йому був 61 рік.

Голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська повідомила, що виконувачем обов'язки мера Харкова замість померлого Кернеса стане секретар харківської міської ради Ігор Терехов.

У "Слузі народу" повідомили, коли у Харкові обиратимуть нового мера. Заступник голови фракції "Слуга народу" в Верховній Раді Олександр Корнієнко (досьє Корнієнка) сказав, що вибори міського голови Харкова відбудуться або в останню неділю березня, або в останню неділю жовтня.

Читайте також наш матеріалПомер мер Харкова: яким був Кернес, на що хворів та хто його замінить.