Дружина нардепа Каптєлова навчає, як правильно харчуватися і співпрацює з російським нумерологом-фанатом самодержавства

Євгенія Каптєлова вважає себе нутріціологинею, коучем, нумерологинею та психосоматологинею
Дружина нардепа Каптєлова навчає, як правильно харчуватися і співпрацює з російським нумерологом-фанатом самодержавства
8 Листопада 2023, 11:35
читать на русском

"Слуга народу" Роман Каптєлов - член фінансового комітету ВР. Раніше у нього було прізвище Мігрін, але потім він одружився з громадянкою росії Євгенією Каптєловою.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

Євгенія Каптєлова пише у своїх соцмережах, що вона - коуч нутриціолог, нумеролог, психосоматолог. У лютому 2022-го напередодні великого вторгнення рф Євгенія у Москві проходила тренінг з дієтології. Отримати консультацію від навченої росіянами дієтологині-нумерологині можна всього за 1000 грн.

З лютого жінка припинила постити в соцмережах, але повернулась влітку з відомим російським нумерологом Владіміром Кузнєцовим, який пророкує рф повернення вєлікодєржавія. Євгенія анонсувала спільний стрім на його сторінці та похвалилася пропозицією записати курс для його академії. Кузнєцов пророкує квітуче "вєлікоє" майбутнє для росії з 2025 року та вираховує кінець війни в 2024-му, бо Захід припинить допомогу "колишній УССР".

Нагадаємо, ЗМІ розповіли, хто є цивільною дружиною скандального нардепа Дубінського.  Дубінський ретельно приховує свою цивільну дружину Олену Деккерт, яка ще й незабаром має народити йому дитину.

Читайте також