ЗМІ розповіли. хто є цивільною дружиною скандального нардепа Дубінського

Олександр Дубінський та Олена Деккерт офіційно не оформили свої стосунки
ЗМІ розповіли. хто є цивільною дружиною скандального нардепа Дубінського
3 Листопада 2023, 18:42
читать на русском

Народний депутат Олександр Дубінський ретельно приховує свою цивільну дружину Олену Деккерт, яка ще й незабаром має народити йому дитину.

Про це повідомляє видання ТаблоID, до якого потрапили фото пари, зроблені у червні цього року на території Національної академії образотворчих мистецтв і архітектури.

Як зазначає видання з посиланням на джерела, свої стосунки пара офіційно досі не оформила, хоч фото і схожі на весільні.

Як заявив сам Дубінський у Telegram, він не має "ані цивільної дружини, ані цивільного чоловіка".

Раніше співзасновник партії "Демократична сокира" Антон Швець повідомив, що помітив нардепа у нещодавньому дописі його дівчини, Олени Деккерт, в Instagram.

За його словами, Олександр Дубінський наразі перебуває в іспанській Барселоні, де проживає Деккерт. На світлині, опублікованій Оленою Деккерт 25 липня, видно татуювання, яке є в Олександра Дубінського на нозі. Також дівчина 42-річного нардепа раніше опублікувала романтичну світлину з Дубінським у Карпатах.

Зазначимо, Олена Деккерт пов'язана із ще одним скандальним нардепом з фракції "Слуга народу" Максимом Бужанським, відомим своєю антиукраїнською позицією та зв'язком з олігархом Ігорем Коломойським, з яким співпрацював і Дубінський. Олена Деккерт була першою помічницею депутата станом на жовтень 2020 року. Як і Олександр Дубінський, Деккерт працювала на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, Дубінський потрапив до Реєстру Zрадників, адже систематично поширював російську пропаганду про зовнішнє управління Україною, біолабораторії, називав гасла "Слава Україні" нацистським. Окрім цього, він є фігурантом антикорупційних розслідувань.

Як відомо, Олександр Дубінський перебуває під американськими санкціями за співпрацю із злочинцем Деркачем, ДБР проводить розслідування  щодо наявності у нього румунського паспорта. НАБУ у 2019 році відкрило провадження за підозрою у хабар.

Блогери та військові звинувачують нардепа Дубінського у рейдерстві та розкраданні бюджетних коштів. Так підприємство, яке очолює людина, підконтрольна народному депутату Олександру Дубінському, оголосила тендер на закупівлю миючих засобів майже на пів мільйона гривень, а виграла тендер фірма, яку очолює вчителька музики.

9 серпня за матеріалами Державного бюро розслідувань повідомлено про підозру у службовому підробленні документів народному депутату Олександру Дубінському.

За даними слідства, народний обранець поїхав за межі нашої держави під виглядом супроводження свого батька на лікування до іноземного медзакладу. насправді ж, саме тоді вони з Деккерт відпочивали в Іспанії.

При цьому батько нардепа виїжджав за кордон і повертався звідти самостійно – без фактичного супроводу парламентаря.

Крім того, правоохоронці розслідують факти підписання народним депутатом офіційних документів під час його перебування за межами України, що може свідчити про їх підроблення.

Читайте також

1