ДТП за участі авто Ярославського: поліція прийшла з обшуками до будинку бізнесмена - фото

Слідчі відкрили кримінальні провадження за двома статтями ККУ
ДТП за участі авто Ярославського: поліція прийшла з обшуками до будинку бізнесмена - фото
ДТП за участі авто з кортежу Ярославського Фото: hk.npu.gov.ua
11 Лютого 2022, 10:31
читать на русском

Уночі 11 лютого слідчі прийшли з обшуками до будинку харківського бізнесмена Олександра Ярославського, авто якого причетне до смертельної ДТП на трасі Київ-Харків-Довжанський.

Як повідомили в обласній поліції, слідчі відкрили кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування проводяться санкціоновані судом обшуки у готелі та за місцем мешкання харківського бізнесмена та адресою проживання особи, яка звернулась до поліції з інформацією про свою причетність до вказаної ДТП. Метою обшуку є вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля "Мерседес" та причетності інших осіб до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 лютого на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" невстановлений автомобіль, який рухався зі сторони міста Чугуїв у напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода - чоловіка віком приблизно 50 років. У результаті ДТП пішохід загинув. ЗМІ написали, що до ДТП причетна одна з автівок кортежу відомого бізнесмена Олександра Ярославського.

Сам Ярославський у коментарі журналістам заявив, що всю ніч спав удома і про ДТП нічого не знає. 10 лютого його чартерний літак вилетів до Лондона. Ярославський сказав, що планував зустріч з родиною.

11 лютого міністр внутрішніх справ Денис Монастирький звільнив очільника поліції Харківської області Станіслава Перліна. А розслідування ДТП взяла під особистий контроль генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

Читайте також

1