Голову Дніпровської РДА, якого звільнили за закупівлі барабанів і овочерізок, призначили на іншу посаду

Наразі Павло Бабій став заступником голови Дніпровської райдержадміністрації
Головне
Голову Дніпровської РДА, якого звільнили за закупівлі барабанів і овочерізок, призначили на іншу посаду
Павло Бабій
4 Липня 2023, 19:44
читать на русском

Звільнений президентом Володимиром Зеленським з посади тимчасового виконувача обов'язків голови Дніпровської райдержадміністрації Києва Павло Бабій залишається у керівництві РДА. Наразі він обіймає посаду заступника очільника адміністрації.

Про це пише УНІАН.

Згідно з інформацією на офіційному сайті Дніпровської РДА, Бабій "з 3 липня 2023 року по теперішній час - заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації".

Як пояснили в коментарі УНІАН у відділі з питань інформаційної політики РДА, що згідно з законодавством, Бабій після розпорядження Зеленського про звільнення його з посади т.в.о. голови РДА, повернувся на свою попередню посаду. Рішення про призначення на цю посаду і відповідно звільнення особи приймається на рівні Київської міської держадміністрації.

Нагадаємо, Дніпровський район Києва закупив для "психологічного розвантаження дітей в укриттях під час повітряних тривог" барабанів на 891 174 грн. Після скандалу барабани замінили на 500 наборів конструкторів на 900 тисяч гривень. Раніше тут закупили в укриття дві сковорідки за 1,5 мільйона гривень.

А перед тим в управлінні освіти Дніпровської районної державної адміністрації у Києві провели тендер на закупівлю овочерізок для укриття. Тендер був оголошений на 12 овочерізок Robot Coupe CL50 на суму 1 583 496 гривень. Ціна однієї овочерізки із комплектом насадок становить 131 958 гривень. Цей кухонний прилад оснащений слайсерами для нарізки соломою, кубиками, картоплі-фрі, а також набором для приготування пюре і т.д.

Читайте також