Хоче на росію до дружини: Медведчук записав відеозвернення до путіна

Затриманий СБУ депутат просить обміняти його на маріупольців
Головне
Хоче на росію до дружини: Медведчук записав відеозвернення до путіна
Медведчук Фото: скрін з відео СБУ
18 Квітня 2022, 13:31
читать на русском

Служба безпеки України оприлюднила відеозвернення затриманого народного депутата Віктора Медведчука, який просить Зеленського та путіна обміняти його на полонених з Маріуполя.

У зверненні Медведчук звернувся до президентів України Володимира Зеленського та очільника рф владіміра путіна з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя, які перебувають у заблокованому місті, не маючи безпечного виходу через гуманітарні коридори.:

Я, Медведчук Віктор Володимирович, хочу звернутися до президента російської федерації владіміру путіну і до  президента України Володимира Зеленського з проханням про обмін мене українською стороною на захисників Маріуполя та мешканців, які знаходяться там на сьогодні та не мають можливості безпечного виходу через гуманітарні коридори.

Нагадаємо, СБУ затримала Віктора Медведчука 12 квітня. Згодом стало відомо, що ФСБ рф намагалась вивезти його спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви.

Дружина олігарха Оксана Марченко після затримання політика почала масово публікувати звернення до президентів різних країн з вимогою сприяти визволенню депутата.

Читайте також наш матеріал: Новий "чмоня" або як соцмережі глузують із затриманого олігарха-втікача Медведчука (фото) 

Читайте також

1