Затримані партнери Медведчука хочуть співпрацювати зі слідством - Арестович

Соратники політика нікому не цікаві для обміну
Важливо
Затримані партнери Медведчука хочуть співпрацювати зі слідством - Арестович
Віктор Медведчук (фото: УНІАН)
18 Квітня 2022, 10:10
читать на русском

В Україні затримали не лише нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, але і його соратників. Вони готові співпрацювати зі слідством.

Про це повідомив радник президента України Олексій Арестович у Facebook.

Він народний депутат України, як не крути, він каже - А ми слухаємо. Але справа навіть не в цьому. Крім Медведчука вже затримали дуже багато його людей. У них зовсім інший інтерес. Люди чесно працювали за гроші, а тепер таке сталося, - сказав Олексій Арестович.

Він зазначив, що партнери політика розповідають усе, щоб їх відпустили. Адже вони нікому не цікаві для обміну. Тому затримані вже розповіли багато важливої та корисної інформації.

Нагадаємо, що ввечері 12 квітня президент Володимир Зеленський повідомив, що Служба безпеки України провела спецоперацію та затримала підсанкційного народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука. Кум російського диктатора владіміра путіна був одягнений в українську військову форму, але ні це, ні росія, не врятували його від кайданів в Україні.

Як згодом стало відомо, російська ФСБ намагалась вивезти депутата-втікача Віктора Медведчука спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви. Однак Служба безпеки України затримала його на виїзді з Київської області.

Більше читайте у нашому матеріалі: Новий "чмоня" або як соцмережі глузують із затриманого олігарха-втікача Медведчука (фото)

Читайте також