Ідентифіковано всі фрагменти тіл, знайдені у знищеному орками ТЦ в Кременчуці

Досі не знайдено одну зі зниклих безвісти відвідувачок торговельного центру
Ідентифіковано всі фрагменти тіл, знайдені у знищеному орками ТЦ в Кременчуці
Наслідки обстрілу ТРЦ у Кременчуці Фото: https://t.me/dsns_telegram/7926
5 Липня 2022, 17:29
читать на русском

У Кременчуці Полтавської області вже ідентифіковано всі фрагменти тіл із торговельного центру "Амстор", який був атакований російськими військовими.

Родичам зниклих безвісти повідомили результати ДНК-експертиз, повідомляє ТСН.

За останніми даними, 21 людина загинула і ще одна досі вважається зниклою безвісти. Одразу після трагедії по допомогу до медиків звернулося 93 потерпілих - переважно з пораненнями та опіками, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що родичам загиблих повідомили результати експертизи ДНК. Усі знайдені рештки ідентифіковані.

Наразі розшукують одну з жінок, яка вважається зниклою безвісти після ракетного удару рашистів по ТРЦ.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький зазначив, що усім потерпілим надається вся необхідна допомога, лікування забезпечується безплатно.

Ми також виділяємо кошти на допомогу хворим, і сім’ям загиблих буде збільшення матеріальної допомоги до 100 тисяч гривень. Зараз робота ведеться психологів, соціальних працівників. Допомагаємо відновлювати втрачені документи. Тому що у багатьох тих, хто поранені, документи згоріли, - зазначив він.

Нагадаємо, що 27 червня росія випустила дві ракети по торговому центру "Амстор" у Кременчуці Полтавської області. Станом на ранок 1 липня кількість жертв зросла до 19, ще 62 особи постраждали. Також є понад 40 заяв від родичів про безвісти зниклих, які могли перебувати під час обстрілу у торговельному центрі.

Кременчуцький міський голова Віталій Малецький повідомив, що керівництво ТРЦ, у який влучили російські ракети, тиждень тому ухвалило рішення не зачиняти заклад під час повітряних тривог.

Служба безпеки України встановила обставини запуску ракет по ТЦ у Кременчуці Полтавської області. Зазначається, що спецслужба збирає численні докази, що підтверджують – окупанти свідомо вчинили воєнний злочин.

Читайте також