Ілон Маск презентував робота-дружину від Tesla

Орієнтовно робот-дружина коштуватиме $3144 в залежності від характеристик
Ілон Маск презентував робота-дружину від Tesla
19 Травня 2023, 22:55
читать на русском

Робот-дружина, розроблений компанією Tesla мільярдера Ілона Маска, побачить світ вже у вересні 2023 року.

Інформація про випуск майбутнього девайса з'явилася в мережі, передають ЗМІ.

За наявною інформацією, компанія знаходиться на фінальній стадії створення Robot Wife. Постачання очікується у вересні 2023 року, а до листопада 2023 року перші роботи дістануться країн Африки.

Robot Wife буде працювати на батарейках впродовж менструального циклу, а потім заряджатись близько трьох днів. Середній час роботи робота – близько одного місяця. Для сексу з дружиною-роботом потрібно буде використати пароль або відбиток пальця. Маск заявив, що в майбутньому роботів можна буде використовувати вдома для таких завдань, як приготування їжі, косіння газону та догляд за людьми похилого віку. Вони навіть можуть стати "друзями" для своїх власників.

Орієнтовна вартість робота озвучується приблизно на рівні $3144 (понад 116 тис. грн) залежно від характеристик.

Нагадаємо, американська компанія Tesla в рамках шоу Tesla AI Day 30 вересня 2022 року представила першого людиноподібного робота компанії – Tesla Bot – нині більш відомий як Tesla Optimus.

Раніше засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск заявив про те, що не бачить потреби у створенні метавсесвіту і висміяв цю ідею, заявивши, що навряд чи хтось "захоче повісити телевізор собі на ніс".

Читайте також

1