Київська облрада хоче витратити понад мільйон гривень на новий сайт

Навіщо облраді під час війни новий сайт, якщо і старий працює добре - питання риторичне
Київська облрада хоче витратити понад мільйон гривень на новий сайт
комп’ютер Фото: ДПС
6 Липня 2023, 12:38
читать на русском

У мережі новий скандал із закупівлями. Київська обласна рада планує витратити понад мільйон гривень для розробки власного сайту.

Про це йдеться на порталі Prozorro.

Київська обласна рада оголосила тендер на розробку свого вебсайту. Установа готова заплатити розробникам 1 млн 68 тис. 300 гривень за новий вебсайт ради.

Відкриті торги з особливостями призначені на 6 липня 2023 року.

Нагадаємо, Дніпровський район Києва закупив для "психологічного розвантаження дітей в укриттях під час повітряних тривог" барабанів на 891 174 грн. Після скандалу барабани замінили на 500 наборів конструкторів на 900 тисяч гривень. Раніше тут закупили в укриття дві сковорідки за 1,5 мільйона гривень.

А перед тим в управлінні освіти Дніпровської районної державної адміністрації у Києві провели тендер на закупівлю овочерізок для укриття. Тендер був оголошений на 12 овочерізок Robot Coupe CL50 на суму 1 583 496 гривень. Ціна однієї овочерізки із комплектом насадок становить 131 958 гривень. Цей кухонний прилад оснащений слайсерами для нарізки соломою, кубиками, картоплі-фрі, а також набором для приготування пюре і т.д.

Читайте також