Кива зробив офіційну заяву щодо виключення з ОПЗЖ - відео

Ініціативу щодо його виключення Кива назвав "шабашем"
Кива зробив офіційну заяву щодо виключення з ОПЗЖ - відео
Народний депутат Ілля Кива (Фото: УНІАН)
21 Жовтня 2021, 21:07
читать на русском

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива спростував свою ж інформацію про виключення з партії "Опозиційна платформа - За життя".

Про це Кива розповів у відеозверненні, яке поширилось мережею.

Хочу зробити офіційну заяву. Зараз в Інтернеті гуляє відео, де група якихось людей виключає мене з рядів "Опозиційної платформи - За життя". З повною відповідальністю заявляю, що це чиста дезінформація аферистів, яких раніше було викрито у злочинах перед партією та перед законом. Тому, я в строю, я в ОПЗЖ, я на вістрі атаки, і так буде завжди, - заявив нардеп.

Кива наголосив, що їхня партія ОПЗЖ - це партія сильних та порядних людей. Він порадив "не вірити фейкам та під***асам".

При цьому ініціативу виключити його з партії, Кива назвав "шабашем окремих людей", зокрема Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. Під час спілкування з журналістами у Верховній Раді заявив, що чекатиме рішення щодо цього питання своїх колег Віктора Медведчука і Вадима Рабіновича.

Нагадаємо, що вранці 21 жовтня ЗМІ повідомили про виключення Іллі Киви з партії ОПЗЖ. Причинами такого рішення стали привітання президента РФ Володимира Путіна, позиція щодо Степана Бандери та його деструктивна позиція, яка завдає шкоди партійній структурі.

Сам Кива заявив, що це справа рук представників Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, які за допомогою голови Полтавської обласної організації Олега Сазонова, провели конференцію по виключенню його з партії ОПЗЖ.

Читайте також

1