Кличко матиме шанс на наступних президентських виборах – Юрчишин

Мер Києва отримає шанс, якщо команда Зеленського надалі тиснутиме на нього
Ексклюзив
Кличко матиме шанс на наступних президентських виборах – Юрчишин
Віталій Кличко (фото: УНІАН)
12 Червня 2021, 12:05
читать на русском

У столичного мера Віталія Кличка може з’явитися шанс на наступних президентських виборах, якщо президент Володимир Зеленський зараз продовжить свій тиск на нього.

Про це розповів народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Юрчишин в інтерв`ю Парламент.UA.

Якщо Кличко буде уособлюватися з протидією Зеленському (досьє Володимира Зеленського) у нього з’являється шанс, бо в наступній президентській кампанії Зеленський точно буде у двійці претендентів на крісло, - вважає Юрчишин.

Нардеп сказав, що проти Кличка грає відсутність мережі і політичної сили, яка б підтримувала. І зараз є два процеси: по-перше, "Удар" заходить в області з достатньо хорошим ресурсом і підтримкою, по-друге, Кличко намагається стати одним із лідерів місцевого самоврядування. Асоціація мерів традиційно активно підтримує київського міського голову, як голову з найбільшим бюджетом, що є логічним, але в Асоціації мерів дуже різні люди.

Втім знову ж таки не думаю, що люди, які вже обирали шоу-мена, виберуть боксера, хай навіть і у минулому. Без яких-небудь зневаг до цих професій, адже політик - це не професія, а покликання. Але є певні образи й певні розчарування. Зеленський створив надочікування у людей і, я думаю, наступний тренд - це буде запит на певний рівень професіоналізму, - підкреслив Юрчишин (досьє Ярослава Юрчишина).

Утім нардеп вважає, що Кличко кращий політик і досвідченіший, аніж Зеленський.

Я пам’ятаю, як він працював в парламенті - це людина, яка намагалася вичитувати закони, він був справді відкритий для пропозицій, - пригадав Юрчишин.

Нагадаємо, у цьому ж інтерв`ю Юрчишин розповів, що п'ятий президент Петро Порошенко не збирається завершувати своєї політичної кар'єри. Він знову захоче боротись за пост президента.

Читайте також