Кличко отримав премію "Людина року-2020" - фото

Нагороду отримують люди, які своїм професіоналізмом та талантом показують всьому світу досягнення українського народу
Кличко отримав премію "Людина року-2020" - фото
Віталій Кличко отримує премію “Людина року” (фото: kyivcity.gov.ua)
23 Травня 2021, 21:37
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко отримав премію "Людина року-2020" в номінації "Міський голова року". Символом програми став життєдайний вогонь Прометея.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Урочиста церемонія ювілейної, 25-ої, премії програми "Людина року" відбулася в Національній опері України.

Ця премія – стимул для мене. Стимул рухатися вперед, надалі змінювати Київ, робити його комфортною європейською столицею, - сказав Кличко.

Кличко вже вдруге отримує таку премію, але у 2004 році він став переможцем у номінації "Спортсмен року". У 2007 році в цій номінації кращим визнали Володимира Кличка, чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі.

У 2010 році брати Клички отримали нагороду "Гордість України", якою відзначають видатних людей у рамках програми "Людина року". Переможців у цій номінації обирають читачі відомих видань України.

Зазначимо, що "Людина року" – загальнонаціональна програма, під час якої Вища Академічна Рада обирає лідерів незалежної України - особистостей, які своїм професіоналізмом та талантом демонструють всьому світу досягнення українського народу.

Володарями титулу "Людина року" стали понад 420 переможців у персоніфікованих і корпоративних номінаціях.

Читайте також

Нагадаємо, з 11 по 13 травня прокуратура Києва повідомила про обшуки в "Київзеленбуді", в КП "Спецжитлофонд", у "Київавтодорі", в Київському інституті земельних відносин, у "Київміськсвітлі". Також обшуки провели у службових приміщеннях комунального підприємства по ремонту і утриманню мостів і шляхів м. Києва "Київавтошляхміст" та в офісних приміщеннях підрядних підприємств. 13 травня силовики обшукали "Київпастранс" та столичний метрополітен.

У Департаменті соцполітики КМДА правоохоронці провели обшуки через розкрадання 13,5 млн гривень на закупівлі медичних виробів.

Тим часом мер Києва назвав обшуки на комунальних підприємствах тиском на столичну владу і придушенням місцевого самоврядування.

Читайте також