Кличко та Зеленський привітали киян та гостей столиці з Днем Києва - відео

Цьогоріч Києву виповнюється 1539 років
Кличко та Зеленський привітали киян та гостей столиці з Днем Києва - відео
Київ, Києво-Печерська лавра (фото: УНІАН)
30 Травня 2021, 15:30
читать на русском

Міський голова Києва, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко та президент Володимир Зеленський привітали киян та гостей столиці з Днем Києва-2021.

Відеопривітання Кличка опублікував у Facebook голова Центрального виконавчого комітету партії "УДАР" Віталія Кличка Артур Палатний.

Київ змінюється, але незмінною залишається наша любов до нього. З днем народження тебе, улюблене місто!, - сказав Кличко.

Напередодні Кличко (досьє Віталія Кличка) опублікував на своїй сторінці у Facebook відеопривітання.

Водночас Зеленський (досьє Володимира Зеленського) у Telegram написав вітання зі святом.

Київ – він особливий. Здається, немає такої людини, яка б не знайшла тут щось своє. Затишні та сповнені історією вулички Подолу й широкі проспекти спальних районів – заворожують по-своєму. Та головне у Києві те, що ти постійно чуєш його серцебиття. Серцебиття, яке заряджає. Якби Київ був людиною, сьогодні я хотів би просто обійняти його і сказати: "Люблю тебе, старенький!" З днем народження, Києве!, - написав президент.

Нагадаємо, що кияни та гості міста цими вихідними відзначатимуть одразу два свята: 29 травня - День столиці та 30 травня - День Києва. З цієї нагоди відбуватимуться різні спортивні та культурні заходи, як онлайн, так і офлайн.

У Києві 29 травня та 30 травня обмежать рух транспорту центром через підготовку до Дня Києва та проведення щорічного "Пробігу під каштанами".

Читайте також наш матеріал: День Києва 2021: план святкових заходів, де перекриють дороги та як вплине карантин

Читайте також

1