Колишня співмешканка брата Павлова пояснила причини його самогубства

50-річний Борис Павлов тяжко хворів
Колишня співмешканка брата Павлова пояснила причини його самогубства
Поліція, криміналісти : pl.npu.gov.ua
10 Листопада 2021, 16:45
читать на русском

Двоюрідний брат покійного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Борис міг повіситися через важку хворобу.

Про це заявила його колишня співмешканка Надія Тесленко виданню "Свої".

Жінка підтвердила, що Борис Павлов повісився десятого листопада в орендованій квартирі на Гданцівці. Поруч з його трупом, що висів на мотузці, поліцейські знайшли драбину.

Видання пише, що у покійного брата Павлова був рак шлунку і що про діагноз він дізнався практично напередодні смерті.

Надія Тесленко розповіла, що операцію на шлунку Борису Павлову планували робити, але направлення на хірургічне втручання медики так і не дали, пояснюючи це тим, що у нього виявили туберкульоз.

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Згодом на трагедію відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав правоохоронців до ранку 16 серпня надати перші результати розслідування.

16 серпня ЗМІ опублікували відео з камер спостереження, які зафіксували, що перед загибеллю Павлов ходив по хаті зі зброєю у руках та з кимось листувався. На іншому відео показано ґанок будинку, де загинув Павлов. На відео видно, як з будинку вибігає кішка, яка, очевидно, злякалася звуку пострілу.

Фото з місця інциденту можна переглянути за посиланням.

Увечері 18 жовтня знайшли мертвим рідного брата померлого ексмера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Андрій Павлов напередодні скаржився, що погано почувався. Видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого не було.

10 листопада знайшли повішеним двоюрідного брата покійного мера Кривого Рогу Констянтина Павлова.

Читайте також

1