Кремль не відреагував на прохання Медведчука щодо його обміну - пєсков

Велика Британія відмовилася працювати над обміном Медведчука на британських військових
Важливо
Кремль не відреагував на прохання Медведчука щодо його обміну - пєсков
Медведчук Фото: скрін з відео СБУ
19 Квітня 2022, 15:11
читать на русском

Прессекретар президента росії дмитро пєсков заявив, що володимир путін бачив звернення затриманого Віктора Медведчука щодо його обміну на полонених з Маріуполя. Проте кремль ніяк на це не відреагував.

Про це повідомив прессекретар президента росії дмитро пєсков, передає "Интерфакс".

Бачили (звернення Віктора Медведчука), жодної реакції (володимира путіна) зараз немає, - сказав дмитро пєсков.

Своєю чергою дружина Медведчука Оксана Марченко зверталася до Великої Британії щодо обміну його чоловіка на полонених британських військових. За повідомленням CNN, міністр у справах Північної Ірландії Брендон Льюїс заявив, що уряд Великобританії не допомагатиме росії. Адже британські військові приїхали на війну в Україну нелегально.

Фактично ми проходимо процес введення санкцій проти людей, близьких до режиму путіна. Не будемо думати про те, як ми можемо допомогти росії... Ми повинні знайти правильний баланс з Україною, тому я кажу всім, не подорожуйте нелегально в Україну. Збройні Сили України мають підтримку Великобританії. Ми продовжуємо надавати цю підтримку, і це правильний спосіб зробити це, - сказав Брендон Льюїс.

Нагадаємо, СБУ затримала Віктора Медведчука 12 квітня. Згодом стало відомо, що ФСБ рф намагалась вивезти його спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви.

Дружина олігарха Оксана Марченко після затримання політика почала масово публікувати звернення до президентів різних країн з вимогою сприяти визволенню депутата.

Читайте також наш матеріалНовий "чмоня" або як соцмережі глузують із затриманого олігарха-втікача Медведчука (фото) 

Читайте також

1