Кримінальні справи на українське військове керівництво анонсував нардеп Гончаренко

За даними ЗМІ головком ЗСУ Валерій Залужний та низка інших генералів проходять у кримінальній справі про "здачу півдня України".
Головне
Кримінальні справи на українське військове керівництво анонсував нардеп Гончаренко
Документи кандидатів на посаду очільника САП продовжують надходити (Фото: pexels)
13 Листопада 2023, 19:53
читать на русском

Народний депутат від фракції "Євросолідарність" Олексій Гончаренко анонсував кримінальні справи щодо високопоставлених українських військових.

"Цього тижня будуть процесуальні дії щодо генералів. Банкова робить свій хід", - написав нардеп.

Нагадаємо, за даними ВВС головком ЗСУ Валерій Залужний та низка інших генералів проходять у кримінальній справі про "здачу півдня України".

У жовтні Time писала з посиланням на джерела в українському керівництві, що взимку звільнять одного зі "старших генералів", який відповідає за наступ ЗСУ.

Також останнім часом йде багато повідомлень про конфлікт президента Володимира Зеленського та головкому Валерія Залужного на ґрунті розбіжностей щодо перспектив війни. Також з'явилися повідомлення про нібито президентські амбіції самого Залужного.

Найбільш активно тему конфлікту просувають депутати від партії "Євросолідарність" Петра Порошенка, а також близькі до них ЗМІ.

Влада наявність конфлікту президента та Залужного офіційно спростовує. Зокрема, голова Офісу президента Андрій Єрмака заперечує розкол між Валерієм Залужним та Володимиром Зеленським.

Читайте також

1