Лукашенко розповів, що економіку Білорусі "душать"

Він знову розповів про санкції
Лукашенко розповів, що економіку Білорусі "душать"
Лукашенко Фото: president.gov.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що проти Білорусі розпочався третій або четвертий етап "удушення економіки". На його думку, це санкційний тиск з боку ЄС який є "чисто політичними речами".

Про це повідомляє видання БелТА.

Він вважає, що Білорусі необхідно навчитися протистояти санкціям з боку Європейського Союзу.

Немає причин, ми не заслужили того, щоб проти нас вводили санкції. Нас душили і будуть душити. Ми повинні навчитися протистояти цьому. Це вже, напевно, третій або четвертий етап у задушенні економіки і нашої державності. Треба дивитися на світ ширше. Клином світ на Євросоюзі не зійшовся - заявив Лукашенко.

Також він додав, що необхідно працювати з усіма - і європейцями і американцями, тому, що "ніхто не хоче обвалу в Білорусі".

Читайте також

Нагадаємо, 17 грудня повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що битиметься за свою країну до останнього.

Раніше Лукашенко відреагував на суспільні думки про занепад його політичної кар'єри президента. Він заявив, що не буде "посинілими пальцями" триматися за крісло президента.

Згодом Лукашенко попередив учасників заворушень і тих, хто намагається "дестабілізувати інфраструктуру держави", про жорсткі заходи з боку влади.

1