Степанова обрали депутатом Одеської облради

Міністр охорони здоров`я балотувався від партії "Слуга народу"
Степанова обрали депутатом Одеської облради
Максим Степанов / Facebook
11 Листопада 2020, 15:24
читать на русском

Міністра охорони здоров`я України Максима Степанова обрано депутатом Одеської обласної ради за списком партії  "Слуга народу".

Про це йдеться у підсумковому протоколі обласної ТВК.

З інформації, наведеної у протоколі, слідує, що окрім Степанова (досьє Максима Степанова), підстави для отримання депутатських мандатів в обласній раді мають також троє чинних народних депутатів.

Таким чином депутатами Одеської облради можуть стати Сергій Колебошин, Олексій Гончаренко (досьє Олексія Гончаренка) та Вадим Рабінович.

Крім того, до списків обраних потрапили шестеро народних депутатів України минулих скликань, зокрема Олександр Урбанський, Іван Фурсін, Олег Радковський та Світлана Фабрикант.

Читайте також

Нагадаємо, в Україні 25 жовтня відбулись вибори депутатів сільських, селищних і міських рад та сільських, селищних і міських голів. Голосування відбулось у всіх областях, окрім окупованих Донбасу та Криму.

26 жовтня ЦВК підрахувала явку: за підсумками обробки 98,65% інформації від територіальних виборчих комісій вона становить 36,98%. Однак остаточні результати місцевих виборів в окремих областях досі не підраховані.

Тому сьогодні секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов направив лист на ім’я голови Центральної виборчої комісії Олега Діденка з вимогою вжити заходи для встановлення результатів голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та негайного їх оприлюднення на офіційному веб-сайті ЦВК.

Детальніше про результами місцевих виборів у регіонах України читайте в ексклюзивному матеріалі Парламент.UA: Екзит-поли vs результати ЦВК: хто переміг у регіонах.

1