Мендель надіслала свої мемуари "вусам Путіна" Пєскову (відео)

Колишня прессекретарка Зеленського вирішила надіслати свою книгу "російському колезі"
Мендель надіслала свої мемуари "вусам Путіна" Пєскову (відео)
Юлія Мендель (Фото: УНІАН)
27 Липня 2021, 14:48
читать на русском

Колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила надіслати примірник своїх мемуарів "Кожен з нас президент" прессекретарю президента Російської Федерації Дмитру Пєскову.

Про це Мендель розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці.

Колишня прессекретарка Зеленського взялася завоювати міжнародний книжковий ринок і почала із Росії. Так, на викладеному на її сторінці у соцмережі відео, Мендель підписує один екземпляр своєї книги і коментує, що вирішила надіслати його речнику президента РФ Дмитру Пєскову нібито для того, аби розширити його світобачення.

Дмитро Сергійович! Вирішила підписати вам свою книгу "Кожний з нас – президент" як від колишнього прессекретаря президента України прессекретарю президента Росії. Можливо, вам буде цікаво дізнатися, що у світі є не лише ваша точка зору, - сказала Мендель.

Нагадаємо, колишня прессекретарка Зеленського Юлія Мендель згадала у своїй книзі експрем’єра Олексія Гончарука та назвала його "кар’єристом" та "двома метрами сексу".

Читайте аналіз всієї книги у нашому матеріалі: Мемуари Мендель: "злодій" Порошенко, "мрійник" Зеленський та "два метри сексу".

Читайте також