Мендель розповіла, що "два метри сексу" Гончарук так і не подорослішав

Вона не змогла пробачити колишньому голові уряду його коментарів про Зеленського
Мендель розповіла, що "два метри сексу" Гончарук так і не подорослішав
Гончарук на трибуні Верховної Ради (фото: facebook.com/Oleksiy.Honcharuk)

Колишня прессекретарка Зеленського Юлія Мендель згадала у своїй книзі експрем’єра Олексія Гончарука та назвала його "кар’єристом" та "двома метрами сексу". Про це йдеться у мемуарах Мендель "Кожен з нас президент", які прочитала журналістка Парламент.ua.

Першому прем’єр-міністру Зеленського присвячений цілий розділ.

Самого Гончарука спершу схарактеризувала як "прозахідного сміливця та кар’єриста", а також як "два метри сексу", начебто так його називала подруга Мендель. Однак після згадок про його "безумовну талановитість" стає зрозуміло, що Юлія аж ніяк не прихильниця Гончарука. Адже відзначає далі, що йому бракувало інституційного досвіду, як він "губився у кризових ситуаціях і мало тямив в операційній системі", - йдеться у статті.

А пробачити йому Юлія вочевидь не змогла "злощасних плівок", де він "лицемірно відгукувався про Президента". Це записи, у яких Гончарук сам зізнався, що "профан в економіці" та сказав, що в Зеленського "дуже примітивне розуміння економічних процесів".

Це безглузде удавання школяра-вімінника жодним чином не асоціювалося з Прем’єр-міністром країни.
В цілому Гончаруку просто потрібно було подорослішати. І це складно давалося хлопчакові, який до того, як його кандидатуру представив Президент, понад годину бавився на приставці в Офісі парті, ігноруючи всіх політиків навколо себе.

Читайте аналіз всієї книги у нашому матеріалі: Мемуари Мендель: "злодій" Порошенко, "мрійник" Зеленський та "два метри сексу"

Читайте також

1