Мендель заявила, що два її твіта врятували Україну від обвалу гривні

Прессекретарка президента вважає, що її 280 знаків у Twitter зупинили інфляцію в Україні
Мендель заявила, що два її твіта врятували Україну від обвалу гривні
Юлія Мендель (фото: УНІАН)
24 Грудня 2020, 09:27
читать на русском

Прессекретарка президента України Юлія Мендель заявила, що дві її публікації у соцмережі Twitter допомогли стабілізувати гривню і врятувати країну від інфляції.

Про це Мендель розповіла на онлайн-зустрічі, організованій Американською торговою палатою в Україні, відео якої викладено у Facebook.

Зокрема чиновниця згадала, що ще перед її призначенням на посаду прессекретарки і перед поїздкою Зеленського (досьє Володимира Зеленського) до Брюсселю, у Європі почали закидати, що він – проросійський президент за яким стоїть Ігор Коломойський (досьє Ігоря Коломойського).

Коли я була на перших переговорах з президентом, він повідомив, що в історії з "ПриватБанком" буде на боці народу і Україна йтиме до ЄС. Мені вдалося поширити ці два твіта дуже швидко і їх підхопили майже всі іноземні ЗМІ. Пам`ятаю, у нас тоді прискорилася інфляція, не колосально, але гривня ослабла, а після двох твітів знову стабілізувалася на попередньому рівні. Оце був той момент, коли ти розумієш, що 280 знаків можуть впливати на інфляцію в країні, - заявила Мендель (досьє Юлії Мендель).

Читайте також

Нагадаємо, раніше Мендель виклала у соцмережу відео, на якому Володимир Зеленський грає в настільний теніс. За її повідомленням, таким чином президент одночасно відпочиває і готується до інтерв'ю іноземному ЗМІ.

1