Мер Дніпра Філатов розповів, як Корбан допоміг придбати автівки для ЗСУ (відео)

На передову військовим відправлять десяток автомобілів
Мер Дніпра Філатов розповів, як Корбан допоміг придбати автівки для ЗСУ (відео)
Автомобілі, придбані для ЗСУ / Скрін з відео
9 Серпня 2022, 16:08
читать на русском

Мер Дніпра Борис Філатов дорікнув центральній владі за відсутність сприяння у покупці автомобілів для військових. Водночас він розповів про заслуги Геннадія Корбана.

На своїй Facebook-сторінці Філатов опублікував відеоролик про покупку автомобілів для Збройних сил України, де згадав свого друга і соратника, одного з керівників оборони Дніпропетровщини Геннадія Корбана та про те, як він допоміг придбати десятки авто для фронту.

Ми зробили це. Ми все це зробили. Кожен з нас. Хлопці з "АТБ", які перерахували мільйони, та прості дніпряни, що відірвали від себе останню гривню.

Геннадій Корбан, який задумав і реалізував цю складну логістично та фінансово операцію і Михайло Лисенко, який своїми руками відібрав кожен автомобіль.

Ігор Маковцев, який доставив їх за тисячі кілометрів. 60 вантажівок та позашляховиків для потреб ЗСУ (крім понад 400 вже виданих) привезено нами з військових складів Європи та вже готові до відправки на "передок", – заявив Філатов.

При цьому Філатов дорікнув центральній владі, що автомобілі для фронту купувалися "без найменшого сприяння з боку уряду, а іноді й усупереч йому".

Нагадаємо, 22 липня, нинішнього очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана прикордонники не пустили в Україну та забрали паспорт.

Напередодні низка політиків опублікувала в соцмережах непідписаний указ президента щодо позбавлення українського громадянства бізнесмена та олігарха Ігоря Коломойського, нинішнього очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана, співголову забороненої проросійської партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича та інших.

Очільник територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан повідомив, що після проблем із паспортом він вимушено перебуває у Польщі. Однак все ж не полишає надії повернутися в Україну. 

Читайте також

1