Зеленський прокоментував ситуацію з паспортом Корбана

Президент каже, що все було в рамках закону
Важливо
Зеленський прокоментував ситуацію з паспортом Корбана
Володимир Зеленський Фото: https://www.facebook.com/president.gov.ua
28 Липня 2022, 19:33
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський прокоментував заборону на в'їзд до України бізнесмена та голови штабу тероборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана.

Під час брифінгу глава держави заявив, що всі рішення про втрату чи набуття громадянства України приймаються на підставі чинного законодавства.

Жодних спекуляцій немає. Ми на регулярній основі надаємо громадянство нашої держави або позбавляємо його. Це постійний процес. І все це відбувається постійно в рамках чинного законодавства, - сказав Зеленський.

Нагадаємо, 22 липня, нинішнього очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана прикордонники не пустили в Україну та забрали паспорт.

Напередодні низка політиків опублікувала в соцмережах непідписаний указ президента щодо позбавлення українського громадянства бізнесмена та олігарха Ігоря Коломойського, нинішнього очільника територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана, співголову забороненої проросійської партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича та інших.

Очільник територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан повідомив, що після проблем із паспортом він вимушено перебуває у Польщі. Однак все ж не полишає надії повернутися в Україну. 

1