Милованов викликав Бутусова на дуель інтелектів

Радник голови ОП хоче таким чином відстояти стою честь і відкинути звинувачення у хабарі
Милованов викликав Бутусова на дуель інтелектів
Тимофій Милованов (Фото: Фейсбук)
26 Травня 2021, 16:45
читать на русском

Позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов викликав на інтелектуальну дуель журналіста Юрія Бутусова.

Про це Милованов повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Радник Єрмака вважає, що головний редактор видання ЦЕНЗОР.нет Юрій Бутусов безпідставно звинуватив його у хабарі розміром понад півтора мільйона гривень.

Бутусов звинуватив мене в хабарі в 1,68 млн грн. Безпідставно. В старі часи за це викликали на дуель і стрілялись. Сьогодні часи вегетаріанські, і тому я викликаю Бутусова на інтелектуальну дуель — дебати (за правилами, дзеркальними до правил дуелей 19-го сторіччя)", — заявив  Милованов.

Далі радник голови ОП запропонував умови "дуелі".

Якщо виграє Бутусов, ми разом ідемо в НАБУ. Він пише заяву, а я даю свідчення. Якщо хабаря немає і Бутусов програє дуель (а я впевнений що так і буде, бо правда за мною), то Бутусов на камери віджимається від полу (чисто без малювання) 20 разів і голосно говорить:"Я крикуха і Єропка", — додав Милованов.

Читайте також

Нагадаємо, вчора, 25 травня, стало відомо, що дочірнє підприємство "Спецтехноекспорт" державної компанії "Укрспецекспорт" державного концерну "Укроборонпром" 20 травня уклало угоду з ТОВ "Київська школа економіки та менеджменту" про послуги з проведення ринкових досліджень вартістю 1,68 млн грн. Контракт уклали без тендеру, однак Милованов не вважає це корупцією.

Замовлення "КШЕ" зроблено за день до того, як президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) указом від 21 травня увів до складу наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофія Милованова, який є президентом "КШЕ".

Своєю чергою Бутусов вважає, що "Київська школа економіки", президентом якої є Тимофій Милованов, отримала хабар в 1,68 мільйона гривень від "Укроборонпрому" в день призначення Милованова членом Наглядової ради "Укроборонпрому".

1