Мобільний госпіталь ДСНС з Івано-Франківська перевезуть до Києва - Степанов

В області, за словами глави МОЗ, COVID-ситуація стабілізувалася
Мобільний госпіталь ДСНС з Івано-Франківська перевезуть до Києва - Степанов
Мобільний госпіталь Фото: ДСНС
19 Березня 2021, 15:37
читать на русском

Мобільний госпіталь для хворих на коронавірус з Івано-Франківської області можуть перевезти до Києва. Оскільки ситуація на Прикарпатті стабілізувалася.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов (досьє Максима Степанова) під час "години запитань до уряду" у Верховній Раді у п'ятницю, 19 березня.

За його словами, мобільний госпіталь Державної служби з надзвичайних ситуацій ще досі в Івано-Франківській області. Втім, в регіоні спостерігається стабілізація ситуації, тому його можуть перевезти.

Те, що стосується області, там вже майже протягом тижня ми фіксуємо стабілізацію ситуації. І впевнений, що найближчим часом ми в змозі будемо його перевезти в інше місце, зокрема у Київ, якщо це знадобиться, - зазначив міністр.

Читайте також


Контекст. 20 лютого через погіршення епідеміологічної ситуації на Прикарпатті ДСНС розгорнула мобільний шпиталь для хворих на коронавірус.

10 березня мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що у місті обладнають ще один тимчасовий госпіталь для прийому пацієнтів з коронавірусом на базі міської поліклініки №2.

Більше читайте у нашому матеріалі: Ситуація критична: що відбувається у лікарнях України та чи буде третій локдаун