Можуть пихнути прям в залі айкосом з під поли худі: нардепка Геращенко розповіла, що "Слуги народу" можуть прийти в Раду нетверезі і курити в приміщенні

Мар’яна Безугла звинуватила Валерія Залужного у зловживанні алкоголем. Відповідь колег не забарилася
Головне
Можуть пихнути прям в залі айкосом з під поли худі: нардепка Геращенко розповіла, що "Слуги народу" можуть прийти в Раду нетверезі і курити в приміщенні
Верховна Рада України (фото: УНІАН)
30 Січня 2024, 17:59
читать на русском

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко відреагувала на скандальний пост народної депутатки Марʼяни Безуглої, в якому вона звинуватила генералітет, зокрема Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, в зловживанні алкоголем.

Геращенко у відповідь розповіла, що деякі нардепи можуть прийти до Ради напідпитку, а деякі – "пихнути прямо в залі айкосом".

"В радянські часи був колись такий партійний дєятєль Лігачов, запамʼятався боротьбою з алкоголізмом. Бачу, реінкарнувався в Марʼяну. Тут головне не вийти на самих себе. Бо поряд з Марʼяною в першому парламентському ряду сидить колишній журналіст Плюсів Сергій Ш, якого за всю цю  каденцію тверезим ніхто не бачив. В цьому скликанні молоді ліца можуть пихнути прям в залі айкосом з під поли худі. Благо, журналістів на балконі немає", – йдеться у повідомленні депутатки.

Вона також розповіла, що одна нардепка від "Слуги народу" ледь "вписалася в двері" і їй допомагали зайти в залу. Геращенко додала, що іноді "після пленарного дня в цій компашці хочеться бокал просеко".

Зазначимо, Мар’яна Безугла в черговому скандальному пості дорікнула Валерію Залужному зловживанням алкоголю. Вона опублікувала фото генерала і заявила, що "це біда серед генералітету".

"Майте на увазі, що тут такий вигляд не із-за суворого сонця окопів (він дуже рідко вибирається бодай з кабінету, не те що з Києва), а із-за алкоголю, вибачайте", – йдеться у повідомленні депутатки.

Безугла також заявила, що Залужний нібито шантажує керівництво, що у разі відставки нібито не залишиться в ЗСУ, а "звільниться через ВЛК".

Варто додати, що слова Безуглої про нібито проблеми з алкоголем та здоров'ям у Залужного вже підхопили російські ЗМІ:

Нагадаємо, позавчора, 29 січня президент Володимир Зеленський зустрівся з Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, щоб особисто обговорити питання його відставки. Очільник держави запропонував головкому написати рапорт на звільнення, проте не запропонував іншої значущої посади, яку б той міг зайняти.

1