"Нафтогаз" назвав ціну на газ для своїх споживачів на березень

Ціна на газ у березні у рамках тарифного плану "Місячний" становитиме 6,86 грн
"Нафтогаз" назвав ціну на газ для своїх споживачів на березень
Газ, конфорка Фото: Johannes Rapprich з Pexels
24 Лютого 2021, 14:18
читать на русском

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" оприлюднила ціну на газ для споживачів на березень.

На сайті ГК повідомляється, що ціна на природний газ у березні для побутових споживачів у рамках тарифного плану "Місячний" становитиме 6,86 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Клієнти ГК "Нафтогаз України" у березні отримуватимуть газ за нижчою ціною, ніж рекомендована урядом гранична вартість. Для клієнтів, які оформили тарифний план "Річний" у минулому році, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів, - зазначено у повідомленні.

Читайте також

У "Нафтогазі" наголошують, що гранична ціна на газ з 1 лютого 2021 року на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2021 р. № 25 і становить 6,99 грн/куб.м.

Нагадаємо, 18 січня Кабінет міністрів України ухвалив рішення, яким встановлюється гранична ціна на газ на рівні 6,99 грн за кубометр. 19 січня регулятор знизив граничний тариф на розподіл газу та встановив його на рівні 1,79 грн за кубометр.

Крім того, президент Володимир Зеленський на нараді з міськими головами та керівництвом НАК "Нафтогаз України" домовився, що на місцях тарифи на тепло та гарячу воду не зростуть до кінця опалювального сезону.