Нардеп Дубінський отримав дозвіл виїхати за кордон - ЗМІ

Дубінський нібито супроводжує за кордон хворого батька, який жив у Донецьку
Головне
Нардеп Дубінський отримав дозвіл виїхати за кордон - ЗМІ
Олександр Дубінський Фото: Сайт партії “Слуга народу”
26 Липня 2023, 17:28
читать на русском

Нардеп Дубінський використав хворого батька-сепаратиста з Донецька, щоб виїхати з ним за кордон, пише на своїй сторінці у Фейсбуці блогер Антон Швець.

Батько депутата весь цей час мешкав у Донецьку.

"Питання виникає не лише до МОЗ. Чому правоохоронці дозволяють виїжджати політику, яка вже кілька років перебуває під санкціями США, а в Україні є фігурантом справи про держзраду? Але справа загальмувалась, попри доведені факти антиукраїнської діяльності Дубінського.Тепер нардеп, відомий поширенням російської пропаганди та роботою на Коломойського, схоже, відпочине у Європі, використавши для своєї схеми батька. І це в той час, коли злочинне угруповання Дубинського безкарно відбирає в українців можливість лікуватись через масштабні схеми на медзакупівлях у Київській області", - пише блогер.

Нагадаємо, Олександр Дубінський перебуває під американськими санкціями за співпрацю із злочинцем Деркачем, ДБР проводить розслідування  щодо наявності у нього румунського паспорта. НАБУ у 2019 році відкрило провадження за підозрою у хабар.

Блогери та військові звинувачують нардепа Дубінського у рейдерстві та розкраданні бюджетних коштів. Так підприємство, яке очолює людина, підконтрольна народному депутату Олександру Дубінському, оголосила тендер на закупівлю миючих засобів майже на пів мільйона гривень, а виграла тендер фірма, яку очолює вчителька музики.

Читайте також

1