Нардепку Буймістер потрібно виключити зі "Слуги народу" - Арахамія

Буймістер не проти того, що її можуть виключати з фракції
Важливо
Нардепку Буймістер потрібно виключити зі "Слуги народу" - Арахамія
Давид Арахамія (фото: УНІАН)
23 Вересня 2021, 17:49
читать на русском

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія переконаний, що нардепку Людмилу Буймістер потрібно виключити з фракції через те, що вона проголосувала проти законопроєкту про олігархів.

Про це повідомив Арахамія на брифінгу в кулуарах Верховної Ради, передає Укрінформ.

Я вважаю, що з точки зору партійної дисципліни треба виключати, якщо ви спитаєте особисто моє бачення. Але це буде вирішувати 70% нашої фракції на засіданні фракції, - сказав Давив Арахамія.

За його словами, можливо в Трускавці, на триденному виїзному засіданні фракції за участі президента та представників інших гілок влади, розглянуть питання щодо її виключення зі "Слуги народу".

Він зазначив, що сама Людмила Буймістер не проти того, що її можуть виключити з фракції.

Нагадаємо, 1 липня Верховна Рада України ухвалила за основу законопроєкт президента Володимира Зеленського №5599 про олігархів.

До другого читання народні депутати подали 1 230 поправок до цього законопроєкту.

Паралельно президент України Володимир Зеленський доручив Раді національної безпеки і оборони завершити розробку системи моніторингу олігархів.

23 вересня Верховна Рада ухвалила закон про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів) (№ 5599).

Більше читайте про законопроєкт у нашому матеріалі: Закон Зеленського про олігархів: боротьба чи чергова вистава - аналіз.

Читайте також