Не дамо жодного сантиметра землі: Зеленський про російську агресію на Донбасі

Український народ не дасть забрати свою землю
Не дамо жодного сантиметра землі: Зеленський про російську агресію на Донбасі
Зеленський на Донбасі Фото: Офіс президента
16 Квітня 2021, 13:19
читать на русском

Президент Володимир Зеленський заявив, що знає про плани президента Росії Володимира Путіна. Але Україна не віддасть ні сантиметра землі окупантам.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню Le Figaro, повідомляє пресслужба Офісу президента.

На запитання журналіста, чи хоче Путін забрати Донбас до Росії, анексувавши його весь, президент відповів:

Мені здається, я знаю, чого він (Путін - ред.) хоче, але я не хотів би його підштовхувати. Бо завжди є надія на один відсоток, що він цього не бажає. Або навіть якщо бажає, то не зробить.

За його словами, вже неодноразово звучало, що Путін візьме Донбас. Втім, потрібно знати український народ, який цього зробити не дасть.

Тому Зеленський (досьє Володимира Зеленського) хотів би, щоб всі зрозуміли: "Ми не дамо їм жодного сантиметра нашої землі. Чого б нам це не коштувало. І це дуже важливо розуміти".

Тому я дуже сподіваюся, що вони не підуть далі, на ескалацію. Бо, як я вже казав, це буде програш для всіх. І історично насамперед для них. Бо ми – на своїй землі, - заявив Зеленський.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів, про що жалкує після того, як здобув посаду президента. Він шкодує про брак часу, який він міг би присвятити вихованню дітей.

Читайте також

1