Новорічне вітання Зеленського хоче почути тільки половина українців – соцопитування

Майже 10% хочуть послухати політичного лідера, якому вони довіряють
Новорічне вітання Зеленського хоче почути тільки половина українців – соцопитування
Новорічне вітання Володимира Зеленського (скріншот відео)
28 Грудня 2020, 14:21
читать на русском

Новорічне привітання від президента України Володимира Зеленського хочуть послухати 31 грудня лише 53,8% українців.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва та Київським міжнародним інститутом соціології.

53,8% опитаних хотіли б почути новорічне привітання від Володимира Зеленського, 9,6% - не проти почути привітання від політичного лідера, якому довіряють, 9,7 - послухали б улюбленого артиста, а 16,2% - взагалі не хочуть слухати новорічні вітання, - йдеться у дослідженні.

Читайте також

Нагадаємо, 18 грудня Володимир і Олена Зеленські (досьє Олени Зеленської) відвідали святкове містечко для дітей і дорослих "Миколай приймає друзів", яке працюватиме поруч з Офісом президента під час свят і запалили новорічну ялинку.

Майданчик "Миколай приймає друзів" працюватиме весь період новорічних свят з 10:00 до 21:00 без вихідних. На його території розташована ковзанка, карусель, резиденція Святого Миколая, святкові фотозони та новорічний ярмарок.

Також Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) запропонував українцям вітати один одного зі святами "дивовижними поштівками" його дружини Олени Зеленської. Зазначається, що за ініціативою першої леді України створено новорічний проєкт "Дивовижна поштівка". За задумом він покликаний популяризувати творчість українських художників та дати можливість українцям привітати одне одного зі святами персональною поштівкою.

1