Окупанти відновили штурм Азовсталі після від'їзду місії ООН - відео

Полк "Азов" вдало відбиває атаки ворога
Окупанти відновили штурм Азовсталі після від'їзду місії ООН - відео
Азовсталь Фото: ТАСС
9 Травня 2022, 12:04
читать на русском

Російські окупанти у Маріуполі 9 травня відновили штурм заводу "Азовсталь", у підвалах якої перебувають поранені бійці з полку "Азов".

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в своєму телеграм-каналі.

Маріуполь. Очікувано, після виїзду колони ООН за межі Донецької області, окупанти почали штурм Азовсталі. Зокрема спробували прорватися через міст, який був воротами евакуації. Невдало, - написав він.

Андрющенко зазначив, що "наші Герої відбивають атаку за атакою".

Нагадаємо, 1 травня, президент України Володимир Зеленський повідомив, що розпочалася евакуація цивільних з "Азовсталі" у Маріуполі. Однак офіційно українською владою не було оголошено, чи вирішується питання евакуації поранених захисників Маріуполя з полку "Азов", які перебувають у підвалах заводу.

У полку "Азов" розповіли, що поранені солдати у підвалах "Азовсталі" помирають у страшних муках через нестачу медикаментів.

4 травня російські бойовики після штурму заводу "Азовсталь" в Маріуполі змогли увірватися всередину. Рашисти вступили в бій з бійцями полку "Азов", які знаходилися у підземеллях заводу.

Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що рашисти проникли на "Азовсталь" через зрадника з-поміж співробітників комбінату. За його словами, електрик, що працював на заводі, показав окупантам тунелі, які під землею ведуть на територію заводу.

Читайте також