Переговори про об'єднання "Батьківщини" та "Слуги народу" тривають - депутат

Перемовини між лідерами ведуться ще з минулого року
Переговори про об'єднання "Батьківщини" та "Слуги народу" тривають - депутат
Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко виступає за трибуною у Верховній Раді (фото: УНІАН)
15 Березня 2021, 09:33
читать на русском

У парламенті тривають переговори про об'єднання між "Слугою народу" і "Батьківщиною".

Про це народний депутат з "Батьківщини" Михайло Волинець розповів в етері каналу "Україна 24".

За його словами, переговори ведуться ще з минулого року. Своєю чергою, лідерка партії Юлія Тимошенко сповістила колег про переговори з президентом Володимиром Зеленський щодо об'єднання у третій декаді грудня 2020 року.

Переговори ведуться ще з минулого року. Тимошенко інформувала нас у третій декаді грудня про те, що переговори вона веде з президентом, - сказав депутат.

Волинець зазначив, що також підіймалося питання про те, що частина депутатів з "Батьківщини", найбільш гідні, могли б стати міністрами для того, щоб взяти відповідальність коаліції за стан справ в країні.

Припускаю, що лідер не все може зараз доносити до громадськості, - наголосив він.

Читайте також


Контекст. 26 січня лідерці політичної фракції ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на засіданні Верховної Ради у вівторок, 26 січня, зателефонував глава Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Андрія Єрмака). Напередодні Тимошенко запрошувала його у гості. Пізніше лідерка "Батьківщини" підтвердила свої перемовини з Єрмаком.

Раніше Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила підтримала бюджет на 2021 рік в першому читанні, щоб вчасно його допрацювати до наступного читання. Як відомо, "Батьківщина" офіційно перебуває в опозиції до чинної влади.

1