Перша леді розповіла, що люди з команди Зеленського інколи роблять дурниці

Дружина Зеленського розповіла, що їй подобаються не всі люди в оточенні президента
Перша леді розповіла, що люди з команди Зеленського інколи роблять дурниці
Олена Зеленська (Фото: ТСН)
14 Травня 2021, 18:14
читать на русском

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про "теплі ванни" для президента, своє ставлення до членів провладної команди та про те, чи прислухається чоловік до її порад.

Про це дружина президента України Володимира Зеленського розповіла в інтерв`ю у програмі "VIP з Наталією Мосейчук".

Зокрема перша леді сказала, що в оточенні президента (досьє Володимира Зеленського) немає людей, яких вона ненавидить, однак є такі, що їй несимпатичні.

Є ті, яким я просто не дуже симпатизую. І все. Але це мої особисті відчуття. Я не знаю, які вони професіонали, тому, можливо, я й помиляюся, - вважає Зеленська.

Дружина президента розповіла також, що вона довіряє не всім людям з оточення чоловіка і висловлює свою думку, якщо її запитають.

Якщо мене запитають, я можу сказати свою думку (про людину – ред.). Але я завжди думаю про те, що, можливо, я не знаю професійних якостей цієї людини і я зараз буду щось там розповідати і потім це може вплинути на її долю. Навіщо мені це робити? У Володимира Олександровича великий обсяг терпіння. Він може терпіти дуже довго. Тобто він може навіть ухвалити рішення про те, що вже все, і ще дати час собі на роздуми. І було на нашому шляху багато таких випадків, коли він роками давав людині останній шанс. І потім так боляче, але назавжди. Мені здається, він все бачить краще за мене, тому я тут можу не втручатись.

Далі на запитання ведучої про те, чи не здається першій леді, що оточення президента влаштовує йому теплі ванни: не договорює, обманює, підставляє, Зеленська відповіла так:

Іноді. Я не думаю, що це теплі ванни. Іноді бояться щось договорити до кінця, але він у фіналі все ж таки сам знайде відповідь. Іноді бояться за свою шкуру, тому що гонець, який приніс погану звістку - має бути страчений. Підставляють? Я все ж таки сподіваюсь - ненавмисне. В команді дуже важко постійно тримати на увазі. Люди іноді таки дурниці роблять, що ти взагалі не розумієш, як таке спало на думку.

Читайте також

Щодо власного впливу на президента, то перша леді вважає, що дає поради чоловікові, але не президентові.

Володимир в багатьох інтерв'ю каже: моя дружина на мене сильно впливає. І я щоразу в нього питаю: "Навіщо ти це кажеш?". Можливо впливаю емоційно. Але я впливаю на свого чоловіка, а не президента. Я йому нічого не раджу щодо його роботи, тому що, чесно кажучи, в мене вже не вистачає експертності. Порад президентові я не даю взагалі. Поради чоловікові можу давати. Він настільки впевнена в собі і самостійна людина, що я можу казати йому все що завгодно - він зробить все одно по-іншому, - розповіла Зеленська.

Насамкінець перша леді підкреслила, що їй ніколи не буває соромно ані за свого чоловіка, ані за президента Зеленського.

За чоловіка мені ніколи не буває соромно. А за президента взагалі ніколи. Я можу не зовсім бути щасливою через якісь його дії або слова. Але, як за мого президента, мені ніколи не буває соромно. Я розумію, наскільки важко буває йому робити те, що він робить. І мені здається, що це у нього виходить, - підсумувала перша леді.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська розповіла про життя на державній дачі і про те, як журналісти слідкують за побутом президентського подружжя.

1