Пленарні засідання Верховної Ради можуть скасувати через COVID

На коронавірус захворіли вже понад 75 народних депутатів
Головне
Пленарні засідання Верховної Ради можуть скасувати через COVID
Галина Янченко Фото: Фейсбук депутатки
13 Листопада 2020, 13:28
читать на русском

Наступного тижня мають відбутися пленарні засідання Верховної Ради, але їх можуть скасувати через COVID-19. Про це заявила народна депутатка від фракції "Слуга народу" Галина Янченко.

За її інформацією на коронавірус захворіли вже понад 75 депутатів. Зараз хворіє близько 30. Також інфікувався голова ВР Дмитро Разумков (досьє Разумкова) і перший віце-спікер Руслан Стефанчук.

На сьогодні обговорюється питання, чи відбудеться пленарний тиждень. Зараз йде кулуарне обговорення між керівниками фракцій, чи збиратися Раді наступного тижня або внести зміни до календарного плану роботи, – прокоментувала народна депутатка телеканалу "Україна 24".

Читайте також

Нагадаємо, днями народна депутатка Євгенія Кравчук (досьє) повідомила, що у депутатській фракції політичної партії "Слуга народу" на COVID-19 наразі хворіють 17 депутатів.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

11 листопада стало відомо, що у голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова діагностували COVID-19. Разумков зазначив, що почувається нормально. Він перебуває на самоізоляції та працює дистанційно.

1