Веніславський і Стефанчук захворіли на коронавірус

Обидва отримали позитивні тести на COVID-19
Веніславський і Стефанчук захворіли на коронавірус
Руслан Стефанчук (фото: УНІАН)
12 Листопада 2020, 19:11
читать на русском

Представник президента у Конституційному суді Федір Веніславський та віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук підхопили коронавірус.

Про свою хворобу Веніславський розповів виданню "Інтерфакс-Україна".

Подробиці його стану невідомі, за словами самого Веніславського він почувається добре.

Стефанчук про свій діагноз повідомив у соцмережі Facebook.

Позитивний настрій змінився позитивним тестом.

Не вберегли ні маска, яку я фактично не знімав із березня місяця, ні рукавиці, ні дезінфекції. Певно треба пройти й це випробування. Тому вимушено тимчасово вибуваю зі строю, - написав віцеспікер.

Слід зазначити, що оскільки голова Верховної Ради Дмитро Разумков (досьє Дмитра Разумкова) теж хворіє на COVID-19, то єдиною здоровою керівницею в  парламенті залишилася нардепка від "Батьківщини" Олена Кондратюк. Вона вже повідомила, що почувається добре і готова підстрахувати хворих колег.

Читайте також

Нагадаємо, 29 жовтня захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 виконувач обов’язків голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко.

3 листопада захворіли на коронавірус голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Олександр Завітневич та Міністр екології України Роман Абрамовський, а також народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько.

6 листопада голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на COVID-19, а 9 листопада міністр фінансів України Сергій Марченко теж захворів на COVID-19.

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) та голова Офісу президента Андрій Єрмак.

11 листопада у спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова та у віцепрем'єра України Олексія Резнікова  (досьє Олексія Резнікова) виявили COVID-19.

1