Поки Україна у вогні: донька нардепа Козака шикує у Лондоні

Роксолана Козак навчається в престижному коледжі у Великій Британії
Поки Україна у вогні: донька нардепа Козака шикує у Лондоні
Лана Козак Фото: standard.co.uk/esmagazine
4 Травня 2022, 21:43
читать на русском

ЗМІ з'ясували, де і як живе донька підозрюваного в держзраді народного депутата Тараса Козака Роксолана.

Редакція видання "Наші гроші" знайшла інформацію про 20-річну дівчину, про яку написав журнал Everning standart та представив її як керуючу збором пожертв для українців.

До 2020 року Роксолана здобувала освіту у приватній американській міжнародній школі-інтернаті TASIS у Швейцарії (з 2016 по 2019 рік). А рік навчання там коштує 91 тисячу швейцарських франків.

Журналісти підрахували, що три роки навчання Роксолани Козак коштували приблизно 281 тис. швейцарських франків (8,8 млн грн).

Наразі дівчина навчається у престижному коледжі у Великій Британії Central Saint Martins, University of The Arts London (здобуває бакалавра із Fashion-журналістики, планує писати про моду). Вартість навчання тут їй обходиться 23 тис. фунтів за рік.

Журналісти покопирсалися в соцмережах дівчини та з'ясували, що вона живе, як то кажуть, на широку ногу - одягається в дорогих бутіках, полюбляє дорогі бренди.

Донька Козака демонструє дорогий одяг Фото: https://lviv.nashigroshi.org/2022/04/18/londonska-donka-kozaka/

З'ясувалося, що 20-річна дівчина може дозволити собі й дорогий відпочинок, зокрема, у грецькому готелі Danai beach resort & villas, де найдешевший номер на двох тут коштує від 550 євро на добу. Побувала Роксолана і на відпочинку в Москві. Там вона зупинялася у п’ятизірковому готелі, де вартість доби проживання становить від 370 доларів до 5,5 тис. доларів.

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Народний депутат Тарас Козак назвав незаконними запроваджені проти нього та його телеканалів санкції президента Володимира Зеленського.

У січні 2022 року проти нардепа Козака ввели санкції ще й США - через "шкідливу закордонну діяльність росії".

Читайте також