Помер відомий український блогер і волонтер Gorky Look

У Святослава Волкова, який лікувався від важкої форми коронавірусу, відмовили нирки
Важливо
Помер відомий український блогер і волонтер Gorky Look
Святослав Носов Фото: Фейсбук
20 Червня 2021, 20:09
читать на русском

Помер відомий український волонтер і блогер Gorky Look - справжнє ім'я Святослав Волков.

Про це повідомив політик Борислав Береза на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні якийсь жахливо трагічний день. Щойно стало відомо, що з нами більше немає Святослава Носова, який відомий більшості, як Горький Лук. Ти пішов в кращий зі світів, друже. Мені буде тебе сильно не вистачати, - написав він (досьє Борислава Берези).

Заступник голови "Карась Галереї" Олександр Заклецький повідомив, що Святослав проходив курс лікування після перенесеного коронавірусу і помер внаслідок зупинки роботи нирок.

Святослав Волков був військовим медиком на фронті, волонтером. Також Gorky Look був відомим блогером. У своїх дописах висміював російську політику. Він декларував вивчення "ватної мутації людства".  У 2015 році за його авторства вийшла книга "Ноука от Горького Лука. Сборник лекций по кацаповедению".

У цій книзі автор руйнував стереотипи, пов'язані з російською винятковістю, непереможністю і всемогутністю. Висміюючи імперські "рефлекси" Росії, Горький Лук наголошував, що жодна країна не має права перетворювати мирні держави "в землі горя і мороку".

Нагадаємо, у березні в Київській області знайшли вбитим ветерана АТО та учасника Революції Гідності Олександра Мандича. Повідомлялося, що раніше чоловіка викрали з власного дому.

Читайте також

1