Пожежа в запорізькій лікарні: сім'ям загиблих виділять 50 тисяч гривень

Деякі постраждалі від пожежі перебувають у важкому стані
Важливо
Пожежа в запорізькій лікарні: сім'ям загиблих виділять 50 тисяч гривень
Пожежа в інфекційній лікарні Запоріжжя Фото: facebook.com/VenediktovaIryna
4 Лютого 2021, 14:30
читать на русском

В Запорізькій облдержадміністрації на позачерговому засіданні комісії з ТЕБ і НС ухвалили рішення виділити 50 тисяч гривень сім'ям загиблих в результаті пожежі у лікарні.

Про це заявив голова Запорізької ОДА Олександр Старух в ефірі "Україна 24".

Ми ухвалили рішення про виділення 50 тисяч гривень сім'ям загиблих, а також будемо виділяти допомогу постраждалим, - заявив він.

За його словами, деякі постраждалі від пожежі зараз перебувають у важкому стані, і причиною пожежі могло стати загоряння медичного обладнання.

Читайте також

Нагадаємо, що обласна інфекційна клінічна лікарня у Запоріжжі загорілася пізно вночі третього лютого, в результаті якої чотири людини загинули та двоє постраждали. Причиною загибелі є отруєння чадним газом.

Бійці ДСНС врятували з осередку небезпеки 8 осіб, яких транспортували в інші лікарні. О 00:09 рятувальники локалізували пожежу, а о 00:19 – ліквідували.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова (досьє на Ірину Венедіктову читайте за посиланням) повідомила, що через смертельну пожежу в інфекційній лікарні Запоріжжя правоохоронці розпочали розслідування та відкрили кримінальне впровадження.

У Запорізькій області оголосили 5 лютого Днем жалоби за загиблими в результаті пожежі в інфекційній лікарні.

1