Зеленський відреагував на трагедію у Запоріжжі: висловив співчуття

На місце пожежі президент відправив міністра Степанова та першого заступника голови ДСНС
Важливо
Зеленський відреагував на трагедію у Запоріжжі: висловив співчуття
Пожежа в інфекційній лікарні Запоріжжя Фото: ДСНС
4 Лютого 2021, 10:02
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський відреагував на пожежу в інфекційній лікарні Запоріжжя, внаслідок якої загинули чотири людини.

Глава держави висловив глибокі співчуття всім, хто втратив близьких та рідних, - повідомили на сторінці Офісу президента у Фейсбуці.

Найстрашніше, що ця трагедія сталася в лікарні, в місці, де людям дарують здоров'я. Тепер же троє пацієнтів і молода лікарка там загинули. Є постраждалі. Мої щирі співчуття. Держава виправлятиме цю ситуацію, щоб запобігти подібному в майбутньому, – зазначив президент.

Читайте також

Також повідомляється, що за завданням президента до Запоріжжя вилетіли міністр охорони здоров’я Максим Степанов (досьє на Максима Степанова читайте тут) та перший заступник голови ДСНС Олег Мельчуцький. Причини пожежі з’ясовують.

Нагадаємо, обласна інфекційна клінічна лікарня у Запоріжжі загорілася пізно вночі третього лютого. Внаслідок пожежі чотири людини загинули та двоє постраждали.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова (досьє на Ірину Венедіктову читайте за посиланням) повідомила, що через смертельну пожежу в інфекційній лікарні Запоріжжя правоохоронці розпочали розслідування та відкрили кримінальне впровадження.

1