Прессекретарка Зеленського розповіла про свої тести на коронавірус

Мендель спростувала інформацію, що отримала позитивний тест раніше за президента
Прессекретарка Зеленського розповіла про свої тести на коронавірус
Юлія Мендель Фото: сторінка у Фейсбук
12 Листопада 2020, 11:01
читать на русском

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель спростувала інформацію, що отримала позитивний тест на коронавірусну інфекцію раніше за президента.

Про це вона повідомила у Facebook.

Нагадаємо, сьогодні низка ЗМІ оприлюднила інформацію, що позитивний тест на коронавірус тиждень тому отримали прессекретарка президента Юлія Мендель (досьє Мендель) і радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк.

Також повідомлялося, що заступниця глави ОПУ Юлія Ковалів вже перехворіла COVID-19 і отримала тест, який підтверджує, що вірус покинув організм і вона вже не може заразити оточуючих.

У відповідь на це Юлія Мендель заявила: "Здогадаєтеся, який найбільший фейк ранку? Якщо буде позитивний - повідомлю. Тести роблю регулярно".

Читайте також

9 листопада стало відомо, що на коронавірус захворіли президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

12 листопада радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, що президент (досьє Зеленського) та керівник Офісу президента Андрій Єрмак, які захворіли на коронавірус, лікуються в ізольованих палатах клінічної лікарні "Феофанія" (на Академіка Заболотного у Києві).

Згодом цю інформацію підтвердила і прессекретарка глави держави.